Resultatindberetning

Resultatindberetning og upload af kampprotokoller

Som forening er du ansvarlig for at indberette resultater for de kampe du er kamparrangør for senest kl. 23.59 den pågældende dag. For herre Liga kampe gælder endvidere, at det skal ske senest 1 time efter kampen er spillet. Når du har fundet den rette kamp skal resultatet dernæst indtastes. Der angives resultater med periodeangivelser for alle kampe. Herudover angives sudden victory for herre Liga, herre 1. div., dame Liga og U20 rækken, men udfyldes kun hvis kampe ender uafgjort.

Det er kun muligt via vores indberetningsportaler, at indberette kampprotokoller inkl. kampresultater elektronisk. Det betyder, at I via foreningsportalen, mobilresultater og App kan vedhæfte kampprotokollen og herefter indtaste kampresultatet. Det er en betingelse, at ligge kampprotokollen op først, for derefter at kunne aflevere resultatet. På denne måde sikrer vi os, at der altid bliver afleveret kampprotokoller for alle afviklede kampe. Når resultatet er indberettet via en af nedenstående fremgangsmåder vil kampresultat og kampprotokol være gemt og kan ses på Min-Idræt her: http://minidraet.dgi.dk/turnering/1629.

I behøver ikke efterfølgende at indsende kampprotokollen fysisk, men vær obs. på, at kampprotokollen er læselig ellers bliver jeres forening sanktioneret for ulæselig kampprotokol.

Resultatindberetning via Foreningsportalen

Formænd, kasserer og øvrige, som klubben har oprettet adgang til

Log på foreningsportalen: http://foreningsportalen.dgi.dk/Login.aspx Gå i kamp – resultatindberetning og find kamp frem ved indtastning af eks. kamp nr. (Der kan søges på kampnr., dato, spillested, turneringsnavn, række eller kamptype). Tryk på ikonet ”opret avanceret kampresultat” som står til højre ud for kampen med et grønt kryds på. Gå i kamprapport og tryk på siderne med det grønne kryds. Upload kampprotokollen, som kan ligges op i følgende formater: doc., docx., txt eller .pdf (max 3 MB). Gå derefter i højremenuen ”kampe i kampen” og indtast periodecifrene og gem point. Ved Sudden Victory afgørelse indtastes i fjerde periode og der angives 1 til vinderhold og 0 til taberhold, dette uanset om afgørelse sker i den forlængede spilletid eller straffeslagskonkurrence. Nu er resultatet incl. periodecifre og evt. sudden victory blevet indberettet. Periodecifrene kan altid rettes, hvis der skulle være en indtastningsfejl. Der startes forfra via ”opret avanceret kampresultat”, som beskrevet ovenfor.

Sådan indberettes resultat af taberdømte hold:

I rullepanelet ”Kampens status” vælges ”hjemmehold taberdømt” eller ”udehold taberdømt”. Herefter vælges i ”Evt. Tabsårsag” årsagen til den afgjorte kamp og tryk ”gem ændringer”. Den aflyste kamp er hermed noteret og det vindende hold tildeles en 5-0 sejr.

Mobilresultater

Alle har adgang

Log på foreningsportalen: http://mobilresultater.dgi.dk/MatchSearch.aspx Indtast kamp nr. Gå til delresultater og upload kampprotokollen i følgende formater: doc., docx., txt eller .pdf (Max 3 MB)og tryk ”indsend kamprapport”. Tast herefter periodecifre og tryk gem.

App

Alle har adgang

Hent Mit DGI App(lilla) til din tablet eller tlf. Find kamp info og tryk på symbolet 1-2. Tryk på tilføj kamprapport og tag billede af kampprotokollen eller vælg eksisterende på din tlf. hvis du allerede har taget billede. Gå herefter i ”Delresultater” i bunden og tast periodernes resultaterne og tryk gem.