Kom i gang

SOM FORENING

Vil I starte en floorballforening – eller en afdeling i den lokale idrætsforening? Floorball Danmark støtter nye foreninger med at komme i gang.

Floorballsporten vokser i Danmark, og fællesskabet omkring sporten er den største drivkraft for at få bolden til at rulle endnu mere herhjemme. Floorball Danmark hjælper trygt spirrende foreninger med at tage det afgørende skridt og blive registreret som en floorballforening under Danmarks Idrætsforbund.

Tilmelding til Floorball Danmark
Rundt om i Danmark stiger interessen for at spille floorball, og hvert år kommer der nye foreninger til. Hvis du/I er blandt dem, der har en spirende floorballklub eller vil starte en? Så er det her det rigtige sted. Vi anbefaler, at man tager kontakt til en af vores udviklingskonsulenter, der både hjælper jer i gang og står til rådighed med rådgivning i forbindelse med en klubopstart. Medlemsskabet giver adgang til gratis konsulentbistand, hjælp til at afvikle turneringer og stævner og masser af gode tilbud på undervisning og kurser – og selvfølgelig mulighed for at deltage i vores turneringer. Det koster 500,- kroner årligt at være medlem af Floorball Danmark.