Ny forening

Rundt om i Danmark stiger interessen for at spille floorball, og hvert år kommer der nye foreninger til. Hvis du/I er blandt dem, der har en spirende floorballklub eller vil starte en? Så er det her det rigtige sted. Vi anbefaler, at man tager kontakt til os, da vi både kan hjælpe jer i gang og stå til rådighed med rådgivning i forbindelse med en klubopstart.

Medlemskab koster 50,- kroner pr. medlem i foreningen

Floorball Danmark støtter naturligvis ildsjælenes arbejde med at starte nye foreninger. Vi er til for klubberne. Floorball Danmark har en del materiale, der kan rekvireres. Det er samlet i en startpakke, som I kan høre nærmere om hos vores udviklingskonsulenter. Det er en god idé at blive medlem af Floorball Danmark. Det giver adgang til gratis konsulentbistand året rundt herunder almen klubservice og klubudvikling, mulighed for at deltage i turnerings- og stævneaktiviteter, uddannelsestilbud/undervisningsmateriale, samt basis forsikringsdækning via Idrættens forsikringer, hvis uheldet er ude. Alt dette – og meget mere for blot 50,- kroner per medlem i foreningen pr. år.

Ny forening sammen med DGI
Indmelder du dig som en del af et startpakkeforløb gennem din lokale DGI konsulent er medlemsskabet gratis årets ud.

Kontakt DGI’s udviklingskonsulenter for mere info om startpakkerne!

Vedtægter

Som ny forening skal man have vedtaget og godkendt et sæt vedtægter. På vores hjemmeside floorball.dk findes et sæt standardvedtægter, som kan I tilrette til jeres nye forening. Jeres kommune vil spørge efter vedtægter, når der skal søges om godkendelse af en ny forening i kommunen. Kontakt Skal du/I til at starte en ny klub eller har yderligere spørgsmål i forbindelse med en klubopstart, så er det altid det bedste sted at starte – at kontakte Floorball Danmark.

Standardvedtægter (skabelon)

Tilmeldingsskema

Alle felter skal udfyldes med undtagelse af feltet ‘Eventuelle kommentarer’, der er valgfrit. Husk at vedhæfte jeres vedtægter!