Danmark åbnede VM med sikker pligtsejr

Det blev til dansk åbningssejr for herrelandsholdet ved VM i Riga, da Australien blev besejret med 8-1. Andreas Glad åbnede sin VM-scoringskonto med fire mål i dagens kamp.

Danmark åbnede i dag VM i Riga mod Australien, der betragtes som gruppe C’s svageste modstander for herrerne. Det var derfor en forventelig sejr, som blev kørt i hus i en kamp, hvor alle tre kæder tegnede sig for mål. Specielt førstekæden med Andreas Glad (4+0), Stefan Hedorf (1+2), Emil Kristensen (0+1), Daniel Mac Cabe (0+2) og Claus Nisbeth leverede en stærk indsats med fem scoringer.

Det blev en fantastisk start for danskerne, der mindre end to og et halvt minut inde i VM var foran med 2-0. Herefter kørte danskerne på, og selv om det kun lige akkurat blev til en enkelt scoring i tredje periode, kom danskerne fra land ved dette års VM med en sikker 8-1-sejr.

I morgen er der hviledag for de danske spillere, der så mandag møder væsentligt stærkere modstand, når Polen venter klokken 11:00.